Never run
out of space

NEW GENERATION APARTMENTS FOR RENT

SLIMMER
WONEN IS
BETER WONEN

Alles verandert in onze moderne wereld. Onze manier van werken, van reizen, van shoppen, van ontspannen... en van wonen. Ontdek The Horizon, een nieuwe manier van wonen!

APPARTEMENTEN

Een perfecte mix van privacy – in uw eigen appartement – en van gedeelde zones zoals een skylounge met een fantastisch uitzicht, zonnige dakterrassen, een thuisbioscoop die u kunt reserveren. Of wat dacht u van een royale speelkamer voor de kinderen, een fitness met alles erop en eraan, een muziekkamer waar u kunt repeteren zonder de buren te hinderen? Hebt u groene vingers? Huur uw eigen tuintje op het dak! U kunt het zo gek niet bedenken of The Horizon heeft het in huis, speciaal voor u...

GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

The Horizon denkt aan alles. En alles is op maat: u gebruikt (en betaalt) nooit meer dan wat u nodig hebt. Dat noemen wij slim wonen.

SKYLOUNGE
Roof Terrace

Droom weg van een skylounge met een fantastisch uitzicht en zonnige dakterrassen.

OFFICE SPACE

Bent u de files beu? The Horizon heeft kantoorruimte voor u, uitgerust met de nieuwste apparatuur. Een vergaderlokaal nodig? Geen probleem.

FITNESS

Of wat dacht u van een fitness met alles erop en eraan?

Salon

Even naar de kapper? U hoeft de deur niet uit, want in The Horizon komt de kapper aan huis!

KID’S CORNER

Een royale speelkamer voor de kinderen waar ze zich volledig in kunnen uitleven.

Music

Een muziekkamer waar u kunt repeteren zonder de buren te hinderen.

DIENSTEN

U huurt een betaalbaar appartement of een studio, groot genoeg voor uw dagelijkse behoeften zoals koken, eten, slapen, ontspannen,... De ruimte is beperkt en de prijs is dat zeker ook. Dat is mooi. Maar het is lang niet alles, want u krijgt ook toegang tot de vele gemeenschappelijke ruimten waar u in een gewoon appartement alleen maar van zou kunnen dromen. Plus een waaier van diensten die u veel tijd besparen en uw leven een stuk gemakkelijker maken.

BUITEN THE HORIZON:
DE WERELD

In The Horizon bent u thuis... met Brussel (en de wereld) binnen handbereik. U stapt zo de wereld in... of laat de wereld naar u toe komen. Dankzij de slimme Dropboxen van The Horizon is online shoppen praktischer dan ooit.

1
MIN

Supermarkt

2
MIN

E40
Motorway

15
MIN

Europees
District
Woluwe
Shopping Center

10
MIN

LuchthavenNAVO Montgomery
District

Heb nooit meer plaats tekort !

Meer info?

02 761 11 52

Disclaimer

DE VOLLEDIGE INHOUD VAN DEZE WEBSITE IS EIGENDOM VAN OF VALT ONDER DE BEVOEGDHEID VAN HOME INVEST BELGIUM. HOME INVEST BELGIUM ZAL ZICH INSPANNEN OM DE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE STEEDS ACTUEEL EN CORRECT TE HOUDEN, MAAR DOET GEEN UITSPRAKEN OVER OF GEEFT GEEN GARANTIES INZAKE DE VOLLEDIGHEID, NAUWKEURIGHEID OF GELDIGHEID VAN DE VERSTREKTE INLICHTINGEN EN BEELDEN OP DEZE SITE. HOME INVEST BELGIUM IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE INHOUD VAN DEZE INFORMATIE, HET VERTROUWEN OP DEZE INFORMATIE OF VOOR DE GEVOLGEN VAN HET GEBRUIK DAARVAN. AAN DE GEGEVENS EN BEELDEN, ZOALS DIE IN DEZE SITE WORDEN WEERGEGEVEN, KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND, ZIJ WORDEN VRIJBLIJVEND VERSTREKT, ENKEL TER INLICHTING, ZONDER CONTRACTUELE VERBINTENIS OF GARANTIE VAN ONZENTWEGE. DEZE WEBSITE WORDT VERSCHAFT ALS EEN DIENST AAN DE BEZOEKERS ERVAN. HOME INVEST BELGIUM BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM, TE ALLEN TIJDE EN VOOR OM HET EVEN WELKE REDEN, DE INHOUD VAN DEZE SITE TE VERWIJDEREN, TE WIJZIGEN OF AAN TE VULLEN ZONDER KENNISGEVING AAN OM HET EVEN WIE. * OPGEGEVEN PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW, REGISTRATIE, NOTARISKOSTEN EN AANSLUITINGSKOST NUTSVOORZIENINGEN.